Öppet Spår

Coronaviruset stoppade vårt lopp den 26 april i år och vi hoppas och tror att vi kommer att ha det efter sommaren istället. Information om det kommer längre fram i april.

Oavsett kan coronaviruset inte stoppa vår glädje i att röra oss i de vackraste omgivningar och att träna för hälsan och för kommande lopp istället! Flera har uttryckt vilja i att stötta Näsetloppet och föreningen som arrangerar det (Näsets SK) samtidigt som de ändå löptränar för hälsan och lopp.

Under hela april kör vi därför Öppet Spår av Näsetloppet! Successivt kommer vi att märka upp de olika distanserna och i skrivande stund är det långa loppet på 10,6 km uppmärkt och klart.

1. spring eller promenera runt hela eller delar av Näsetloppet.

2. lägg ut en bild från din runda på Instagram och/eller Facebook, tagga #näsetloppetöppetspår

3. om du vill: swisha valfritt belopp till 123 555 9240, märk betalningen med ”öppetspår”. Alla som swishar minst 50 kr deltar i utlottning av ett presentkort på Team Sportia!

Kom ihåg att vill eller kan du inte swisha är det inga problem, gå eller spring valfri längd av Näsetloppet och lägg gärna ut en bild på sociala medier om du vill. Kika in och bli medlem på Facebook-sidan Näsetloppet Öppetspår för att följa alla som tar sig runt vår vackra bana!

Hoppas detta ger bra träning inför vårt lopp som förhoppningsvis blir av till hösten, behåll hälsan och ta vara på dig!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *