Näsetloppet 2020 flyttas fram

Med anledning av Coronaviruset har vi stängt anmälan till Näsetloppet och kommer inte att kunna genomföra det som planerat den 26 april.

Vår vilja och intention är att flytta Näsetloppet till början av hösten. Med det sagt vet vi inte vart utvecklingen är på väg i samhället och därför inte heller med säkerhet vad som kommer att hända med loppet. Vi hoppas att du som är anmäld, och du som ännu inte var anmäld, vill springa med oss och hylla hälsa, gemenskap och föreningsliv tillsammans när vi får en ny chans framåt att arrangera loppet.

För dig som redan är anmäld finns tre alternativ; 1) Låta din anmälan stå kvar till nya datumet, 2) Kostnadsfritt överlåta din anmälan till en vän eller 3) Avboka din anmälan och få tillbaka beloppet minus 15 kronor för avgifter som Näsetloppet inte kommer ur. För alternativ 1) behöver du inte göra något, för alternativ 2) eller 3) kontakta info@nasetloppet.se

Nytt datum för Näsetloppet hoppas vi kunna informera om i april. Tack för din förståelse. Vi ses framöver och vi ser mycket fram emot att få ha detta underbara lopp när det blir dags!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *